blog

Volg het laatste nieuws

Wij vertellen je graag meer over:

Onze fysiotherapeutische zorg bij een versleten rug

Als je ouder wordt of veel zwaar tilwerk verricht, kan de rug tekenen van slijtage vertonen. Slijtage wordt in de medische wereld ook wel artrose genoemd. Artrose in de rug kan zorgen voor vervelende problemen in het dagelijks leven, zoals pijn en moeite met bewegen.

Fysiotherapie bij aanhoudende ischias klachten

Heb jij last van een vrijwel continu aanwezige zenuwpijn in je been? Dat kan veroorzaakt zijn door druk op de nervus ischiadicus. Dit is de grootste zenuw in het been en loopt vanuit het ruggenmerg door het bekken. In het been vertakt de zenuw en innerveert de zenuw het been.

Fysiotherapie bij een slijmbeursontsteking in de heup

Je probeert ’s nachts in slaap te komen, maar merkt dat er een drukkende, zeurende pijn uitstraalt rondom de heup. Het is lastig om van houding te veranderen en de heup voelt warm aan. Dit zou zomaar eens een slijmbeursontsteking kunnen zijn!

Fysiotherapie bij knieklachten door slijtage

Fysiotherapie bij knieklachten door slijtageHeb je vaak last van een pijnlijke knie? Een stijf gevoel of hoor je het af en toe kraken? Dan kan het zomaar zijn dat je last hebt van slijtage in de knie, beter bekend als artrose. Het kan zorgen voor vervelende klachten,...

Fysiotherapie bij COPD

COPD patiënten raken bij de lichtste inspanningen al snel benauwd en zijn sneller vermoeid. COPD is een afkorting voor Chronic Obstructive Pulmonary Disease. Zoals de naam aangeeft gaat het om een chronische ziekte.

Oedeemfysiotherapie in regio Zwolle

Oedeem is een vochtophoping in het lichaam. Er zijn verschillende vormen van oedeem, maar alle vormen ontstaan door een verstoorde balans in de aan- en afvoer van vocht. Hierover leest u meer onder de oorzaken van oedeem.

Shockwavetherapie bij hardnekkige klachten

Heeft u al weken, maanden of zelfs jaren last van een specifieke klacht? Heeft u al verschillende behandelmethodes ondergaan, maar weet geen enkele therapie uitkomst te bieden? Wellicht is shockwavetherapie voor u een optie!

Vragen? neem vrijblijvend contact op.