Hartrevalidatie

De beste Fysiotherapeuten van Zwolle.

Specialisten in Sportfysiotherapie, Bekkenfysiotherapie & Manuele therapie

Hartrevalidatie

Hartrevalidatie is bedoeld voor iedereen met problemen aan het hart.

 

Tijdens hartrevalidatie werk je aan jouw herstel. Je leert je grenzen opnieuw kennen en verleggen. Daarnaast krijg je tips voor een gezonde leefstijl en leer je omgaan met onzekerheid of angst om te bewegen.

 

Uit onderzoek is gebleken dat hartrevalidatie goed helpt. Het zorg dat u de dagelijkse dingen weer goed kunt volhouden.  Ook voelt u zich fitter, en is er hierna minder kans op nieuwe hartklachten. Wij geven informatie over:

  • de aard van de hartziekte en/of operatie
  • het vervolg van het revalidatietraject
  • het op een verstandige manier omgaan met (hart)klachten
  • het herkennen van overbelasting verschijnselen
  • de opbouw van belasting bij activiteiten thuis.

 

Wij hebben persoonlijke aandacht voor de patiënt. In een programma op maat wordt de kracht en conditie opgebouwd, met hierbij aandacht voor onzekerheden die hierbij kunnen ontstaan.

 

Onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Chronisch Zorgnet. Dit is een groot landelijk netwerk van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bij patiënten met chronische aandoeningen. Ook werken we nauw samen met andere disciplines zoals de diëtist.

 

 

 

Neem direct contact met ons op

Onze specialisten

Anneke is onze hartrevalidatie therapeut. Heb je hartrevalidatie therapie nodig? Zij staat voor je klaar! Maak gemakkelijk een online afspraak. Natuurlijk kun je ook bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

Eerst meer weten? Bel of mail gerust.

“Het menselijk lichaam zit fantastisch in elkaar en past zich aan aan de wereld om zich heen”

Vragen? neem vrijblijvend contact op.