Fysiotherapie

De nummer 1 Fysiotherapeut van Zwolle! Wij hebben geen wachtlijst, u kunt direct terecht! Bel of maak binnen 1 minuut uw eigen afspraak. Wij zijn aangesloten bij zorgverzekeraars. Afhankelijk van uw pakket worden uw behandelingen in veel gevallen gewoon vergoed!

Fysiotherapie

Bewegen is een belangrijk onderdeel van je bestaan. Lukt dit minder goed door lichamelijke klachten? Dan zit je al snel minder lekker in je vel. Dit kan grote gevolgen hebben voor je gezondheid.

Het begint bij Fysio038 bij jou: onze fysiotherapeut kijkt samen met jou hoe we jouw klachten het beste kunnen behandelen. Daarvoor kijken we zo breed mogelijk naar jouw situatie en maak je via ons gebruik van de beste professionals in de regio. Het is dan ook niet zo gek dat onze samenwerkingen met andere disciplines een van onze sterkste punten is.

Direct contact opnemen

“Erg fijne mensen om mee samen te werken. Ze nemen de tijd voor je, niet alleen het lichaam belangrijk maar ook de persoon zelf.”

Onze specialisten

Marieke en Jurgen zijn onze fysiotherapeuten. Heb je fysiotherapie nodig? Ze staan elke dag voor je klaar op onze locatie aan de Zonnebloemstraat. Maak snel online een afspraak. Eerst meer weten? Bel of mail ons dan gerust.

“In mijn werk vind ik het belangrijk om te zoeken naar een oplossing die het beste bij hem of haar past.”

“Het menselijk lichaam zit fantastisch in elkaar en past zich aan aan de wereld om zich heen”

“Ik ben de hele dag bezig met mensen. Hoe beweeg je? Waarom beweeg je zo?”

Alleen maar specialisten

Al onze fysiotherapeuten zijn op
masterniveau geschoold

Persoonlijke
aandacht

Een persoonlijke &
unieke benadering

Wij zijn
ketengericht

Zowel in de zorgketen als
in de interne lichaamsprocessen.

Vragen? neem vrijblijvend contact op.

Call Now ButtonBel ons op 088 03 13 038