SLAAPCOACH

SLAAPCOACH

Veel mensen slapen slecht en hebben zelfs serieuze slaapproblemen. Wellicht herken je het wel: het in slaap komen kost jou veel moeite en ‘s nachts lig je vaak wakker. ‘s Ochtends word je niet uitgerust wakker en dit heeft een negatieve invloed op jouw functioneren en gezondheid.

VOOR WIE IS ONZE SLAAPCOACH

VOOR WIE IS ONZE SLAAPCOACH

Voor mensen met chronisch slaaptekort kunnen de lichamelijke en geestelijke gevolgen groot zijn. Van verminderde weerstand, depressiviteit en overgewicht tot een grotere kans op diabetes of hartklachten. Een goede nachtrust is dus net zo belangrijk als gezonde voeding en voldoende beweging.

Goed slapen is te leren en daarbij kan onze slaapcoach jou helpen. Tijdens het coachingstraject geeft de coach je onder meer inzicht in jouw slaapgedrag, de oorzaken van jouw verstoorde slaappatroon en hoe deze kan worden doorbroken .

Waarom

Met meer dan tien jaar ervaring zijn wij een begrip in Zwolle. Yolanda is onze slaapcoach. Zij heeft zich gespecialiseerd in alle klachten die gerelateerd zijn aan slaapproblemen. Met al haar opgedane kennis en ervaring is zij in staat goed en snel een diagnose te stellen en de juiste behandeling aan de klacht te koppelen. Hierdoor ben je snel weer op de been!

Hoogopgeleide specialisten
Extra scholing op het gebied van het bekken of de bekkenbodem
Veel ervaring met bekkenklachten
Uitvoerig onderzoek

Neem direct contact met ons op

Onze specialist

Yolanda is onze slaapcoach. Heb je een slaapcoach nodig? Yolanda staat voor je klaar! Maak snel online een afspraak. Natuurlijk kun je ook bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

Eerst meer weten? Bel of mail gerust.

“Het menselijk lichaam zit fantastisch in elkaar en past zich aan aan de wereld om zich heen”

Alleen maar specialisten

Al onze fysiotherapeuten zijn op
masterniveau geschoold

Persoonlijke
aandacht

Een persoonlijke &
unieke benadering

Wij zijn
ketengericht

Zowel in de zorgketen als
in de interne lichaamsprocessen.

Vragen? neem vrijblijvend contact op.