Redmar van Haaster

Fysiotherapeut, manueel therapeut i.o., sportfysiotherapeut i.o.,

dry needling

BIG-nummer: 99925628504
Bij het Korps Mariniers heb ik aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is dat je lichaam goed werkt, in combinatie met de juiste mindset. Tijdens mijn jaren als marinier heb ik affiniteit gekregen met het menselijk lichaam: hoe functioneert het en hoe kan ik het optimaliseren? In 2014 ben ik hierdoor begonnen aan de opleiding fysiotherapie.

Ik ben Redmar van Haaster, werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Om mijn kennis en kunde te verbreden ben ik gestart met de masteropleiding gericht op manuele- en sportfysiotherapie.

In mijn werk vind ik het belangrijk om te zoeken naar een oplossing, die het beste bij hem of haar past. Hierbij vind ik het bijvoorbeeld leuk om met de cliënt sportspecifiek de uitdaging aan te gaan.

Graag ga ik met je op zoek naar de oorzaak van de klachten. Want hoe mooi is het wanneer ik je zodanig kan ondersteunen, dat je geen belemmeringen meer hebt in jouw dagelijks handelen?

Jordi koning

Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Dry needling, Shockwave

BIG-nummer: 49914819804
Sinds 2011 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Ik ben fysiotherapeut geworden vanwege de diversiteit aan klachten, waarmee cliënten bij je komen. Eén van de leukste aspecten van dit werk vind ik het overbrengen van kennis en het trainen van de vaardigheden van de cliënt om de klachten weg te nemen. Met de juiste oefeningen klachten verminderen en het lichaam van de cliënt versterken, is volgens mij de beste manier om het behandelingstraject te doorlopen. Ik zie het als mijn taak om informatie over te brengen op een manier die aansluit bij de belevingswereld van mijn cliënten, om ze zo verder te helpen.

Op dit moment houd ik mij binnen Fysio038 vooral bezig met de manuele therapie en dry needling.

Sophie Smolders

Fysiotherapeut, oedeemtherapeut

BIG-nummer: 39924724804
Ik ben Sophie Smolders en sinds 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut. In 2019 heb ik mij gespecialiseerd in oedeemfysiotherapie, zodat ik mijn interesse wat kon verbreden. Het is voor mij een uitdaging om voor elke cliënt een passend behandeltraject op te stellen. Op deze manier kan iemand zo goed mogelijk geholpen worden.

Sinds ik me kan herinneren heb ik een eindeloze interesse in het menselijk lichaam gehad. Daarnaast spelen sporten en gezond leven een belangrijke rol. De keuze om fysiotherapie te gaan studeren, was daarom ook een logische keus.

Uitzoeken waarom het lichaam niet optimaal functioneert, maar vooral hoe we het op kunnen lossen dat het wel weer goed gaat functioneren, zijn vragen die ik bij elke cliënt weer opnieuw stel.

Mirte van den Ende

Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Kinder-manueel therapeut,

Dry needling

BIG-nummer: 69914615704
Mijn naam is Mirte van den Ende. In 2011 ben ik afgestudeerd en direct aan het werk gegaan als fysiotherapeut om in 2017 mijn Master manuele therapie af te ronden aan de SOMT.

Middels het volgen van de opleiding manuele therapie wilde ik mijn kennis verbreden. De visie van de manuele therapie vertaalt zich naar interesse in orthopedische klachten van het houdings- en bewegingsapparaat en wervelkolom gerelateerde klachten. Daarnaast heb ik mij een aantal jaren wat meer beziggehouden met het behandelen van schouderproblematiek.

In mijn behandeling pas ik de kennis en technieken toe uit de fysiotherapie, manuele therapie en oefentherapie, met eventueel dry needling, wanneer dit nodig is.

In 2021 heb ik de opleiding kindermanuele therapie gevolgd bij de EWMM, waarbij ik baby’s en kinderen behandel met een hoogcervicale functiestoornis (HCFS).

Ik vind het belangrijk op een actieve wijze en met een gedeelde verantwoordelijkheid de cliënt te benaderen. Hierbij zijn kwaliteit en goede begeleiding van groot belang. Meegaan met nieuwe ontwikkelingen binnen het vak en een gemotiveerd team zijn hiervoor belangrijke randvoorwaarden.

Janine

Fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeut

BIG-nummer:  69062285804
Eigenlijk wilde ik na de middelbare school bij de politie gaan werken, maar daar was ik met mijn 17 jaar destijds toch wat te jong voor. Het actieve en helpende van het politievak trok me aan en ik heb ook altijd affiniteit gehad met sport en bewegen. Dat alles vond ik gelukkig ook in de fysiotherapie. En nog steeds. Nadat ik in 2011 zelf moeder ben geworden, kreeg ik meer interesse in de specialisatie bekkenfysiotherapie. In 2012 ben ik dan ook met de opleiding bekkenfysiotherapie gestart en heb deze in 2015 afgerond. De theorie rondom het bekken en de samenwerking met de inwendige organen is super interessant. In de praktijk heb ik geleerd hoe belangrijk het is om een goede uitleg te geven, zodat mensen inzicht krijgen in het functioneren van hun lichaam.

Ik vind het leuk om de dames rondom de zwangerschap te begeleiden. Om ze in hun eigen kracht te laten staan. Dat ze de zwangerschap zo fit mogelijk doorkomen, zonder veel concessies te hoeven doen. Maar de mooiste uitdaging is wel om ze na de zwangerschap weer te begeleiden in het herstel. Dat ze op een verantwoorde wijze (top)sport en werk weer kunnen oppakken, die ze voorheen zo graag deden. In de nazorg zijn nog grote stappen te maken, ook op het gebied van preventie. Hier hoop ik mijn steentje aan bij te kunnen dragen.

Daarnaast is bekkenfysiotherapie natuurlijk niet alleen voor zwangere en bevallen dames, maar voor iedereen die klachten ervaart in bekken, buik en bekkenbodem gebied. Ook mannen.

Anneke

Fysiotherapeut

BIG-nummer: 49060194504

Marleen Hoekstra

Fysiotherapeut, Manueel therapeut

BIG-nummer: 
Ik ben Marleen Hoekstra en in 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik ben mij gaan specialiseren in zowel de master manuele therapie aan de SOMT en de mastercourse Adviseur Arbeid & Gezondheid (arbeidsfysiotherapie) bij het Saxion. Ik ben mij met cursussen verder gaan verdiepen in leefstijl (waaronder slaaptherapie) en Positieve gezondheid & coaching bij (arbeidsgerelateerde) gezondheidsproblematiek. Op dit moment studeer ik voor Arbeid- en organisatiepsycholoog aan de Open Universiteit.

Ik vind het fascinerend om te zien dat de één fluitend naar het werk gaat, werk als energiebron ziet en na het werk nog gaat sporten terwijl de ander met lood in zijn schoenen naar het werk gaat, bij het thuiskomen geen energie meer heeft om te koken en het werken als ziekmakend ervaart. Dit zijn natuurlijk de twee uitersten in een breed spectrum. Er zijn ontzettend veel factoren die van invloed zijn dat iemand duurzaam inzetbaar blijft in het werk, maar ook in alle andere aspecten van het leven.

Met mijn brede blik op de gezondheid ga ik samen met de cliënt op zoek naar welke factoren van invloed lijken te zijn en hoe ik diegene kan ondersteunen om van de gezondheidsklachten af te komen of er mee om te leren gaan. Samen kijken we naar welke mogelijkheden er zijn en hoe de cliënt die optimaal kan benutten. Door mijn kennis en kunde te combineren met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en de verwachtingen van de cliënt probeer ik een zo passend en realistisch mogelijk interventieplan te vormen en in te zetten. Wanneer ik bij bepaalde factoren niet de juiste expertise denk te hebben, zoek ik graag de samenwerking met collega’s en andere disciplines. Ik krijg er energie van wanneer ik een bijdrage kan leveren wanneer iemand zijn/haar doelen bereikt heeft en weer kan deelnemen aan de activiteiten die hij/zij graag deed.

Mijn interessegebieden zijn:

  • Nekpijn
  • Schouderpijn
  • Hoofdpijn
  • Lage rugpijn
  • Leefstijl bij:
  • Chronische pijn
  • Werkgerelateerde gezondheidsproblematiek
  • Zwangere vrouwen
  • Vrouwen die recent moeder zijn geworden

Jurgen snijder

Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Sportfysiotherapeut,

Dry needling

BIG-nummer: 19913118704
Ik ben de hele dag bezig met mensen. Hoe beweeg je? Waarom beweeg je zo? Waar liggen jouw uitdagingen in het bewegen en hoe kan ik je daarbij helpen?

Mijn naam is Jurgen Snijder, sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut, sinds 2015 als manueel therapeut en een jaar later als sportfysiotherapeut. Deze twee specialisaties samen brengen mij net een stukje verder in het behandelen van cliënten met allerlei klachten aan het bewegingsapparaat of juist op de voorbereidingen voor een sportieve prestatie.

Als fysiotherapeut heb ik ruime ervaring in het behandelen van (top)sporters in een grote variatie van sporten. Van crossfit, basketbal, atletiek tot aan tafeltennis. Het begeleiden, trainen en werken met sporters vind ik één van de leukste dingen van mijn vak. Daarnaast zie ik veel cliënten met schouderklachten. En wanneer deze twee gecombineerd worden, ben ik helemaal in mijn element.

Jurgen snijder

Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Sportfysiotherapeut

BIG-nummer: 19913118704
Ik ben de hele dag bezig met mensen. Hoe beweeg je? Waarom beweeg je zo? Waar liggen jouw uitdagingen in het bewegen en hoe kan ik je daarbij helpen?

Mijn naam is Jurgen Snijder, sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut, sinds 2015 als manueel therapeut en een jaar later als sportfysiotherapeut. Deze twee specialisaties samen brengen mij net een stukje verder in het behandelen van mensen met allerlei klachten aan het bewegingsapparaat of juist op de voorbereidingen voor een sportieve prestatie.

Als fysiotherapeut heb ik ruime ervaring in het behandelen van (top)sporters in een grote variatie van sporten. Van crossfit, basketbal, atletiek tot aan tafeltennis. Het begeleiden, trainen en werken met sporters vind ik één van de leuke dingen van mijn vak. Daarnaast zie ik veel mensen met schouderklachten. En wanneer deze twee gecombineerd worden ben ik helemaal in mijn element.

Marieke Vellinga

Fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeut, Oedeemfysiotherapeut,

Dry needling

 

BIG-nummer: 99912709604 
Het menselijk lichaam zit fantastisch in elkaar en past zich aan aan de wereld om zich heen. Ik leg graag uit aan cliënten waar hun klachten vandaan komen en hoe het kan dat het niet vanzelf overgaat. Die nieuwe inzichten te kunnen geven, geeft mij de meeste voldoening in mijn werk als fysiotherapeut. Samen zoeken naar de oplossing of soms naar acceptatie is daarin mijn uitdaging. Juist daarom heb ik mij zo breed mogelijk laten scholen.

In 2004 ben ik begonnen als Oefentherapeut Cesar. Kijken naar het totaalplaatje van houding- en bewegingsgedrag in relatie tot klachten aan het bewegingsapparaat gebruik ik nog elke dag.

Om mijn kennis en kunde te verbreden ben ik in 2007 begonnen aan de opleiding fysiotherapie en in 2011 heb ik me gespecialiseerd in oedeemfysiotherapie. Het behandelen en begeleiden van cliënten met een oncologische geschiedenis vind ik erg mooi. Als oedeemfysiotherapeut heb ik namelijk echt tijd om te luisteren naar de verhalen van cliënten.

In 2014 heb ik de master bekkenfysiotherapie gedaan voor nog meer verdieping. Tijdens deze opleiding en in de tijd erna heb ik me gespecialiseerd in alle klachten die gerelateerd zijn aan de bekkenbodem, het bekken en de lage rug. Naast pijnklachten zie ik een grote verscheidenheid aan klachten, die vaak een relatie hebben met de totale mens.

Vragen? neem vrijblijvend contact op.

Call Now ButtonBel ons op 088 03 13 038