Handtherapie

Hand therapie

Ongekend multifunctioneel

De hand functioneert door een samenspel van weefsels en structuren en is in staat een zeer grote diversiteit aan opdrachten van ons brein uit te voeren: met veel kracht werktuigen en machines bedienen, maar ook met grote snelheid en precisie een instrument bespelen. Doven ‘praten’ met hun handen en blinden ‘lezen’ ermee.

Kwetsbaar orgaan

De hand is echter ook, juist door zijn bouw, een kwetsbaar orgaan. Omdat de botten, banden en spieren van de hand en onderarm zeer nauw met elkaar verbonden zijn, kan een schijnbaar klein letsel aan uw hand of onderarm grote gevolgen hebben voor het dagelijks functioneren.

Voor wie is handtherapie?

Handtherapie is er voor iedereen met pijnklachten aan de hand, vingers en (onder) arm. Onze handtherapeut houd zich bezig met verschillende letsels en aandoeningen.

Direct contact opnemen

Hoe helpt handtherapie?

De handtherapeut is deskundig op het gebied van wondgenezing, ontwikkelingen binnen de handchirurgie, het vervaardigen/aanmeten van spalken bij breuken en kneuzingen, het behandelen van blessures en aandoeningen en het herkennen van complicaties met als doel een handoperatie te voorkomen.

Waarom kiezen voor handtherapie bij fysio038?

Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij een begrip in Zwolle. Veel van onze zeer hoogopgeleide fysiotherapeuten hebben een eigen specialiteit. Zo kunnen wij altijd onderling schakelen mocht dat nodig zijn.

Voor elke klacht een specialist.
Moderne praktijk
Goed bereikbaar en zeer toegankelijk
Geschoold volgens de nieuwste inzichten & onderzoeken
Aangesloten bij meerdere kwaliteitsnetwerken

handtherapie fysio038

Vragen? neem vrijblijvend contact op.